30 jaar vakkennis ten dienste van u !


Wat doen we?

B&S Projects biedt sinds zijn oprichting aan zowel professionelen als aan particulieren een complete service aan met betrekking tot het leveren en plaatsen van natuursteen, tegels, parket, laminaat en vinylparket. Een uitgebreid aanbod met slechts één aanspreekpunt.

Werkwijze?

Dankzij goede en jarenlange samenwerkingen met producenten, groothandels en importeurs koopt B&S Projects zijn producten rechtstreeks aan bij de bron. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijzen en een prima kwaliteit garanderen. Hiernaast doen wij beroep op professionele en goed geselecteerde plaatsers die indien gewenst deze producten voor u plaatsen. Dit alles volledig onder onze begeleiding en opvolging, zodanig dat u een perfect eindresulaat mag verwachten.

Waar kiezen?

Om bij te blijven met de hedendaagse trends en om u een ruim aanbod aan materialen te kunnen presenteren, sloten wij een samenwerking af met de belangrijkste Belgische leveranciers van natuursteen, tegels en parket. Voor tegels en natuursteen maken wij gebruik van de toonzaal van onze partners om u onze producten voor te stellen. Wij begeleiden u desgewenst bij het maken van uw keuze. Voor parket, laminaat en vinylparket kan u (enkel op afspraak) terecht in onze kleine showroom te Dilbeek waar wij u een selectie van de mooiste en interessantste artikelen presenteren.

Wat kiezen?

Vermits elk project uniek is en een persoonlijke aanpak vereist, zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken noch materialen. Wenst u keramische tegels in de keuken, parket in de living, natuursteen op uw terras en vinyl/laminaat in de slaapkamers? Prima! Wij adviseren u en kiezen samen met u het beste product dat voldoet aan uw wensen en budget.